Vánoční magie se nezastavitelně blíží a s ní je potřeba najít ty nejkrásnější vánoční stromy, které budou zářit na našich hlavních náměstích - Velkém a Masarykově náměstí v Hradci Králové.
Technické služby vyhlašují velké pátrání, kde budete klíčovými pomocníky při výběru těchto ozdobných pokladů. Ale pozor! Nejde o tipování, nýbrž o konkrétní nabídky stromů, které vlastníte a jsou k dispozici.

 
Jaké stromy máme na mysli?
Ideálními vánočními stromy jsou jedle, smrky ztepilé nebo stříbrné a douglasky. Vyhněte se stromům s ohnutým nebo dvojitým kmenem, shnilým, dutým, poškozeným nebo jednostranně zavětveným. Důležitá je také velikost. Strom by měl mít minimálně 15 metrů a více. Neméně důležitá je dostupnost místa pro těžkou techniku.

Preferujeme stromy z Hradce Králové a blízkého okolí. Vyzvednutí stromu zajistí pracovníci technických služeb ve spolupráci se smluvním dopravcem nejšetrnější a nejbezpečnější technologií. Při kácení s pomocí jeřábu lze bezpečně vyzvednout strom i z prostor v blízkosti budov, kde na standardní kácení není dostatek místa. Vzhledem k tomu, že na místě nedochází k odřezávání větví a rozřezávání kmene stromu, zůstává na pozemku mnohem méně nepořádku než při standardním kácení. V případě zájmu je po kácení poskytnuto i odfrézování pařezu stromu a adekvátní náhrada palivového dříví.
Nabídky na krásné vánoční stromy přijímáme na naší infolince: 495 402 644 nebo na emailové adrese: info@tshk.cz