S největší radostí oznamujeme všem zájemcům o penzionování psů, že psí hotel znovu přijímá své klienty k pobytu - pro svěřence zde máme v samostatném pavilonu volných dvacet devět míst.

V letošním roce jsme byli nuceni z důvodu velkého nárůstu počtu psů v útulku provoz psího hotelu v únoru dočasně pozastavit. Je nám potěšením, že se podařilo umístit několik desítek nalezených psů a ke dni 7.7.2016 obnovit přijímání psů do psího hotelu. V tuto chvíli evidujeme šest potvrzených rezervací a kapacita je dostatečně volná pro další svěřence. K podmínkám přijetí je třeba potvrzení o veterinární prohlídce, platné očkování psa proti vzteklině, psince, parvoviroze,  leptospiroze. Cena za pobyt činí 217 Kč za noc včetně krmení.

Psí hotel provozujeme od roku 2009 a o naše služby je zájem nejen v době dovolených; klienti se k nám se svými svěřenci vracejí. Nejdůležitějšími faktory v péči o svěřená zvířata jsou krmivo a pravidelné venčení. Stejně důležitá je i čistota prostředí. Psí hotel je umístěn v klidném lesním prostředí. V rámci pobytu mají majitelé možnost nechat svého psa vykoupat a ostříhat. Nechat si ostříhat psa na počkání tu může kdokoli - po předchozím objednání.

Pobyt je možné rezervovat na telefonních linkách 495497075, 731131227 nebo vyplněním on-line rezervace na našich webových stránkách.

Při návratu z dovolené vítání psů s pánečky nemá konce, to je radosti. Prohlédněte si fotografie, jsou na nich naši hosté.
 
Fotogalerie: Fotogalerie